Bardzo słodki i bardzo pyszny krem marchewkowo – orzechowy

Najłatwiejsze na świecie obiadowanie. I takie tanie! 😛

Składniki:

  • 8 marchewek
  • 3 łyżki masła orzechowego
  • ptysiowe kulki

Przygotowanie:

1. Obrać, posiekać w plasterki i ugotować marchewkę. Zblendować.

2. Dołożyć 3 łyżki masła orzechowego.

Podawać z ptysiowymi ciasteczkami lub z migdałowymi płatkami :).

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s