Chrupiąca surówka selerowo – jabłkowa z natką i słonecznikiem

Seler+jabłko +natka+słonecznikSkładniki: na 3 porcje

  • 2 łodygi selera naciowego
  • 1 duże jabłko (najlepiej słodkie)
  • 100 g pestek słonecznika
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • sól, pieprz do smaku

Przygotowanie:

  1. Na suchej patelni uprażyłam pestki słonecznika.
  2. Umyłam, obrałam i posiekałam owoce i warzywa, dodałam słonecznika, a następnie wymieszałam.
  3. Podałam jako surówkę do imbirowych placków  z dyni.
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s