Masło wegańskie z kaszy jaglanej

Oto niezłe smarowidło stanowiące dobrą bazę pod kanapki z wege wędliną. Przepis pochodzi stąd i wg mnie należy go zmniejszyć jakoś ze trzy razy, bo wyszły z tego przeogromne ilości wymagające mrożenia i cudowania. Ale jest to smaczne masło, w dodatku można je dowolnie przyprawić. Mi się udało zrobić jeden pakiet z czosnkiem niedźwiedzim, a drugi ze zwykłym czosnkiem w proszku. Są mega! 🙂

masło jaglane

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s