Łazanki z kwaszonej kapusty z żurawiną

Jadłonomia zdobyła moje serde i dzięki niej zrobiłam pierwsze w życiu kapuściane, szaleńczo-smaczne łazanki! 😀

wp-1450925520426.jpeg

U mnie było wszystkiego dwa razy więcej i nie płukałam kapusty, co nadało kwaśny zapach potrawie. Następnym razem warto opłukać ;]
PS.Kiedy ma się już dosyć jedzenia tej kapuchy,to zachęcam do zblendowania jej i traktowania jako pasty na kanapki! Można też spakować takie nadzienie do krokietów lub pierogów 🙂
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s